Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2007 16:31

"У новій Раді буде декілька об"єднань за регіональною ознакою"

Експерти Агентства моделювання ситуацій прогнозують створення у Верховній Раді декількох нових регіональних утворень. Про це заявив заступник директора АМС Олексій Голобуцький.

"Окрім власне "донецької" групи в новообраній Верховній раді, швидше за все, буде створено ще декілька об"єднань за регіональною ознакою, - сказав він. - Перш за все, це стосується харківського і київського регіонів. Подібні групи консолідуватимуться навколо найбільш впливових представників регіону, причому - незалежно від політичної приналежності депутата. Об"єднання харківських депутатів, наприклад, може очолити "бютівець" Олександр Фельдман, а депутати-кияни можуть неформально об"єднатися навколо фігур регіонала Василя Горбаля або ж "нашоукраїнця" Олександра Омельченка".

Голобуцький також відзначив позитив від створення подібних регіональних об"єднань депутатів.

"Незалежно від того, чи будуть такі об"єднання нардепів формалізовані, створення таких груп, безумовно, буде позитивом для регіонів, - відзначив експерт. - Таким чином нардепи зможуть легше лобіювати ухвалення законів, необхідних для кожного окремого регіону", повідомляють Подробиці.
Зараз ви читаєте новину «"У новій Раді буде декілька об"єднань за регіональною ознакою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути