Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 17:01

"У коаліції вже є 20 депутатів, які проти президента і прем"єра"

Демократична коаліція може розпастися вже навесні, вважає народний депутат фракції Блоку Литвина Сергій Гриневецький.

"Президент робить усе, щоб нинішню коаліцію розвалити. У Верховній раді вже є осіб 20 з коаліції, які проти і президента, і прем"єра. Отже буде нова коаліція", - сказав Гриневецкий на прес-конференції в середу в Одесі.

На думку депутата, після розвалу коаліції в парламенті може утворитися абсолютно нова більшість з числа частини депутатів блоку "Наша Україна - Народна самооборона", Партії Регіонів і Блоку Литвина.

Разом з тим, Гриневецкий відзначив, що якщо нинішня коаліція почне працювати, то Блок Литвина шукатиме співпраці з нею в питанні ухвалення законів про почасову оплату праці, про Кабінет міністрів, про місцеве самоврядування і в питанні відміни тендерних процедур, що діють.

"До місцевих виборів може і не дійти, а до інших виборів все ближче і ближче", - сказав депутат, відповідаючи на питання про можливість проведення виборів в місцеві ради на прес-конференції в середу в Одесі, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"У коаліції вже є 20 депутатів, які проти президента і прем"єра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути