Ексклюзиви
четвер, 27 березня 2008 12:25

"Турчинова примушують брати участь у виборах мера"

Секретар Київради Олесь Довгий вважає, що першого віце-прем"єра Олександра Турчинова примушують брати участь у виборах мера столиці.

Як повідомили в прес-службі Київради, в ефірі ТРК "Київ" Довгий сказав: "Олександр Турчинов є командним гравцем Тимошенко. Він послідовний, він завжди з нею. Але я не думаю, що він - самостійний лідер".

"Олександр Турчинов - непоганий менеджер. Це права рука Тимошенко, але у нього є одна проблема. Він не самостійна фігура і не розбирається в міському господарстві. А киянам потрібний лідер-господарник, - відзначив Довгий. - Більш того, Турчинов сам не хоче йти на міські вибори. Тому що розуміє, що це не його. Турчинова туди штовхають".

"Добившись дострокових перевиборів, БЮТ зіткнувся з проблемою, що по суті у них немає жодного кандидата, окрім самої Юлії Тимошенко, який би міг стати гідним конкурентом нинішньому меру Леоніду Черновецькому", - відзначив секретар Київради, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Турчинова примушують брати участь у виборах мера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути