вівторок, 11 березня 2008 12:32

"Тональність брюссельських заяв Тимошенко позитивно сприйняли політики Заходу"

Експерти агентства моделювання ситуацій вказують на успіхи в позиціюванні прем"єр-міністра Юлії Тимошенко себе за кордоном як політичного лідера України.

Про це сказано в повідомленні АМС.

"Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко продовжує використати всі можливості для продовження своєї актуалізації на Заході як лідера українського політикуму", - уважає директор агентства Віталій Бала.

На його думку, підтвердженням зазначеної тези є візит Тимошенко в Брюссель (Бельгія) на гребені політичної дискусії із Президентом Віктором Ющенком.

"Тимошенко правильно робить, що використовує для цієї мети всі можливі засоби", - сказав Бала.

Політолог також зазначив, що тональність брюссельських заяв Тимошенко позитивно сприймаються політиками Заходу, а також підсилює мотивацію її власного виборця в Україні.

"Зокрема, заява прем"єр-міністра щодо неминучості політичної реформи стане знаковою у розвитку внутрішньої дискусії політичних еліт України", - уважає Бала.

Він додав, що заяви Тимошенко покликані продемонструвати західним політикам її передбачуваність і послідовність.

"Тональність цих заяв також дасть можливість західним політикам ставитися до української влади як до передбачуваних партнерів, а не як до людей, що міняють свої внутрішньо- і зовнішньополітичні пріоритети щодня", - резюмував експерт.

Тимошенко відвідала Брюссель із 10-11 березня з робочим візитом для участі в 12-му засіданні Ради з питань співробітництва між Україною і Європейським Союзом, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Тональність брюссельських заяв Тимошенко позитивно сприйняли політики Заходу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути