Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 09:42

"Тимошенко вперше офіційно говорить те, що думала із самого початку"

Тимошенко ніколи не хотіла, підтримувати Ющенка на пост президента, оскільки вона завжди тяжіла до абсолютної влади в країні. Просто раніше вона говорила одне, а думала інше. Тепер же - сказала те, про що думала із самого початку

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів МихайлоЧечетов, коментуючи заяву Юлії Тимошенко про те, що на майбутніх президентських виборах вона не підтримає кандидатуру Президента України Віктора Ющенка.

Юлія Володимирівна стала на стежку війни

"Тимошенко говорила, що підтримує Ющенка, а фактично глибоко всередині себе із самого початку поставила за мету завоювати абсолютну владу в країні, і Ющенко їй тут абсолютно не потрібен був. Зараз їх війна вже переросла з холодної фази в гарячу.

Саме тому зараз, коли Тимошенко вступила у війну з відкритим забралом, вона вперше офіційно говорить те, що думала із самого початку. Навіть в той момент, коли Тимошенко стояла на Майдані в 2004 році, вона бачила себе абсолютним керівником держави", - повідомив політик.

Михайло Чечетов вважає, що подібна заява Тимошенко означає остаточний розрив у відносинах між прем"єром і президентом.

"Думаю, там вже горщики побиті, і склеїти їх практично неможливо. Юлія Володимирівна стала на стежку війни", повідомляє Інтермедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко вперше офіційно говорить те, що думала із самого початку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути