вівторок, 13 травня 2008 10:55

"Тимошенко оголосила відкриту війну усередині коаліції"

Лідер Народної партії Володимир Литвин розцінює сьогоднішні події у Верховній Раді як оголошення відкритої війни всередині коаліції.

У коментарі журналістам Литвин зауважив, що було б краще, аби глава держави Віктор Ющенко сьогодні виступив перед народними депутатами і започаткував гостру розмову про ситуацію в Україні.

"Але те, що робиться у сесійній залі, я можу стверджувати, що це оголошення війни у рамках коаліції. Тобто, значна частина коаліції на чолі з прем"єр-міністром відкрито заявили про те, що війна із холодної стадії переходить у гарячу", - сказав Литвин.

На його думку, навіть якщо зараз буде розблоковано трибуну ВР, то це буде приниженням Президента, оскільки це буде демонстрацією того, що БЮТ може дозволити або не дозволити виступити Ющенку у парламенті.

"Я вважаю, що краще було б, якби знайшли порозуміння ще вчора. Щоб Президент виступив, а після того взяли б перерву і намагались узгодити позиції", - сказав Литвин, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко оголосила відкриту війну усередині коаліції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути