вівторок, 21 грудня 2010 09:39

"Свободівці" вимагають встановити на Донеччині пам'ятник жертвам голодомору - геноциду

"Свободівці" вимагають встановити на Донеччині пам'ятник жертвам голодомору - геноциду

Слов'янська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" вимагає від міської влади встановити пам'ятник жертвам голодомору - геноциду українського народу 1932-1933 років.

Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

За повідомленням прес-служби, кілька років тому міська влада встановила невеликий мармуровий камінь з написом "Жертвам голоду в Україні".

"Міська організація ВО "Свобода" вважає це відвертою наругою над пам'яттю жертв Голодомору в Україні 1932 -1933 років. Тисячі жителів Донецької області загинули під час цієї трагедії, яку організували комуністичні окупанти. І таке масове вбивство називають терміном "голод в Україні", який застосовує і нинішня кремлівська влада, щоб спотворити злочинну суть голодомору. Тому що померти від голоду люди можуть і в наш час. Наприклад, від недоїдання. А голодомор був цілеспрямованою навмисною акцією, яка мала на меті знищення української нації", - вважають у партії.

Також у прес-службі відзначають, що знущанням над історією є розташування зазначеного каменю - навпроти пам'ятника "Героям громадянської війни".

Як повідомляє прес-служба, Слов'янська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" направила Слов'янському міському голові звернення з вимогою встановити в місті пам'ятник жертвам голодомору 1932-1933 років.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" вимагають встановити на Донеччині пам'ятник жертвам голодомору - геноциду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути