Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2008 16:33

"Ставити палиці в колеса Тимошенко може тільки політичний самовбивця"

Головним політичним завданням Блоку Юлії Тимошенко і сформованого коаліцією демократичних сил уряду на найближчий час є виконання передвиборних обіцянок, даних виборцям. Про це заявив народний депутат від фракції БЮТ Олександр Шепельов.

За його словами, саме це є визначальним у роботі над програмою уряду, яка найближчим часом буде представлена на затвердження Верховній Раді.

"Я не сумніваюся в тому, що програма уряду Юлії Володимирівни буде затверджена -- сказав народний обранець. -- Для цього є всі підстави. По-перше, уряд демократичної коаліції, всупереч похмурим прогнозам, спирається на стійку підтримку більшості депутатів. Це продемонстрували як голосування по складу уряду, так і ухвалення запропонованого ним бюджету. Нагадаю, що за головний фінансовий документ країни проголосувало 235 депутатів (на вісім більше, ніж входить в обліковий склад коаліції). По-друге, я вважаю, що відповідальні політичні сили не зможуть відмовити уряду в підтримці з принципових питань, що стосуються підвищення рівня життя громадян України, прискорення розвитку економіки країни, вдосконалення правової бази", - додав Шепельов.

"Ми створили уряд народної довіри, який з перших днів роботи почав реалізовувати свою передвиборну програму, і люди це бачать. Ставити палиці в колеса такому уряду може тільки політичний самовбивця", - сказав Шепельов, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Ставити палиці в колеса Тимошенко може тільки політичний самовбивця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути