пʼятниця, 04 липня 2008 14:30

"Самооборона" може розірвати союзницькі стосунки з НУ-НС

"Самооборона" може розірвати союзницькі стосунки з НУ-НС
Депутат фракції "НУ-НС" Олесь Доній (група "Народна самооборона") заявляє, що "Народна самооборона" може переглянути союзницькі відносини з "НУ-НС" через заяви керівників "Нашої України – Народної самооборони" щодо депутата Давида Жванії.

"Справа народного депутата Давида Жванії може послужити поштовхом до перегляду союзницьких відносин "Народної самооборони" і фракції "НУ-НС", - заявив він журналістам, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Так Доній прокоментував, зокрема, звернення лідера фракції "НУ-НС" В"ячеслава Кириленка до уряду з проханням відкликати подання про призначення Жванії головою Антимонопольного комітету.

"Народна самооборона" із здивуванням дізналася про цю заяву", - зазначив Доній.

При цьому він висловив здивування, що заява прозвучала того ж дня, коли Апеляційний суд Києва скасував рішення Радянського районного суду столиці, яке підтверджувало проживання Жванії в Україні, що дозволило йому отримати громадянство.

"Якщо це не збіг, а кулуарні політичні домовленості, то це привід для серйозної розмови на засіданні фракції і взагалі серйозної розмови про подальші перспективи союзницьких відносин "Народної самооборони" з іншими представниками "НУ-НС", - підкреслив Доній, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Самооборона" може розірвати союзницькі стосунки з НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути