Ексклюзиви
пʼятниця, 31 жовтня 2008 09:04

"Регіони" за одночасні вибори Ради і Президента

Партія регіонів скасувала свій сьогоднішній з"їзд, де регіонали планували скласти список кандидатів на дострокові парламентські вибори. Втім, їхній виборчий штаб продовжуватиме працювати, оскільки Президент у будь-який момент може призначити дату позачергових виборів до Верховної Ради.

Про це сказав член президії Партії регіонів Василь Хара.

Немає сенсу зараз проводити партійний з"їзд, оскільки, ймовірніше, вибори будуть вже в наступному році і Партія регіонів наполягатиме, аби разом з парламентськими провести президентські вибори, каже Василь Хара.

"П"ятирічний строк Президента закінчується в грудні 2009 року. І якщо Ющенко затягне зі своїм теперішнім указом до виборів у березні, то тоді, аби знову не витрачати колосальні суми на вибори, реально було б перенести вибори Президента з грудня на березень".

В будь-якому разі, до виборчих перегонів його партія готова, запевняє регіонал. Хара розповів, що обласні штаби Партії регіонів вже отримали завдання і активно працюють: склали списки членів окружкомів, набрали та проінструктували агітаторів.

Василь Хара зауважив, що його політична сила лише чекає на "відмашку" на вибори, пише Німецька хвиля.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" за одночасні вибори Ради і Президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути