Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 17:26

"Регіони" видали чергову порцію "компліментів" Тимошенко

Партія регіонів називає позицію БЮТ під час спільного голосування із фракцією "НУ-НС" у парламенті 2 жовтня демонстрацією безвідповідальності та безпринципності.

"Голосування БЮТ у парламенті 2 жовтня ще раз засвідчило той факт, що ця політична сила керується у своїх діях не політичними переконаннями, не принципами, а виключно вузькопартійними інтересами", - йдеться у заяві партії.

"І в основі інтересу БЮТ лежить сьогодні збереження прем"єрського крісла за їхньою лідеркою", - наголошує Партія регіонів.

"З тим, щоб мати фінансовий та адміністративний ресурс на майбутні президентські вибори, і щоб з допомогою того ресурсу маніпулювати виборцями, як БЮТ це робив завжди", - додається у заяві.

Партія регіонів заявляє, що "такі споживацькі, кон"юнктурні підходи – небезпечні з огляду на непередбачуваність цієї політичної сили, яка за посади і високі крісла продасть усіх і уся".

"Це називається просто – аморальність у політиці. І такий шлях не має перспективи, тому що підступ і відступництво ніколи не породжували довір"я. Тому що будувати справедливе суспільство можна лише на чесних правилах і на відповідальності за свої слова і вчинки", - додають "Регіони".

"Коли ж лідерка політичної сили 48 разів на добу змінює політичні погляди – 24 рази в один бік і 24 – в інший, то вона не може бути вірогідною ні для партнерів, ні для народу", - зауважує Партія регіонів.

Вона наголошує, що "сьогоднішнє відступництво БЮТ від тих рішень, які були прийняті в парламенті при спільному голосуванні з Партією регіонів – це демонстрація безвідповідальності та безпринципності".

"І цей день стане початком кінця політичної перспективи БЮТ і його лідерки", - попереджає Партія регіонів.

Як відомо, у вівторок у парламенті були реалізовані домовленості БЮТ і "НУ-НС" щодо скасування результатів спільного голосування БЮТ і Партії регіонів 2-5 вересня, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" видали чергову порцію "компліментів" Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути