Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 09:08

"Регіони": Ющенко готує військовий переворот

Депутат Верховної Ради Вадим Колесніченко (Партія регіонів) заявляє, що в Україні готується військовий переворот.

Про це йдеться в заяві прес-служби депутата.

"В Україні готується військовий переворот... і процес підготовки повалення конституційного ладу в Україні вступив в активну практичну фазу", - передає прес-служба слова Колесніченка.

За даними прес-служби, депутати від фракції Наша Україна-Народна самооборона у кулуарних розмовах заявляють про те, що Президент Віктор Ющенко розпустить парламент у будь-якому випадку, особливо, якщо в ньому буде створена коаліція, яка його не влаштовує.

Прес-служба зазначає, що нарада Президента з генералітетом, яка відбулася 8 вересня в генеральному штабі Міністерства оборони, і нещодавнє масове присвоєння звань генерала, яке обрушилося на українську армію і різні силові структури, наводять на думку про існування планів і домовленостей про залучення Збройних сил у конфлікт з суспільством для досягнення чиїхось політичних цілей.

"У травні минулого року вже здійснювалася спроба поставити Україну на межу стабільності і миру. Тоді під вигаданими причинами до Києва почали стягуватися сили Внутрішніх військ. В той момент вони знадобилися Президентові для збереження свого крісла на Банковій. Сьогодні він знову боїться втратити владу", - наголошується в повідомленні.

Прес-служба підкреслює, що при такій підтримці у населення, яка є у Ющенка, йому навряд чи вдасться здійснити свої задуми.

"Здійснюючи антиконституційні дії, він швидше отримає імпічмент, а не пряме президентське правління. Разом з тим, втягування армії в політичні розборки не обіцяє нічого хорошого як організаторам, так і українській державі в цілому", - сказано в заяві.

У зв"язку з цим Колесніченко закликає українських офіцерів і солдатів не дати втягнути себе у політичні ігри.

Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Ющенко готує військовий переворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути