Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2007 11:39

"Регіони" теж зібралися на Майдан у суботу

З 29 березня по 3 квітня в Києві відбудеться ряд акцій політичних партій, присвячених політичній ситуації в Україні. Про це повідомив начальник головного управління з питань внутрішньої політики КМДА Віктор Гончарук.

За його словами, Партія регіонів і Союз молоді регіонів України організують у Києві з 29 по 3 квітня Форум національного єднання. Захід буде проводитися щодня з 8 до 22 години на Майдані Незалежності, Європейській і Михайлівській площах. На участь в акції заявлено близько 250 тис. осіб.

За участю представників Союзу молоді регіонів України відбудуться заходи на Контрактовій площі, Софійській площі, а також у парку Шевченка й у Маріїнському парку. Тут планується участь близько 200 тис. осіб.

За даними Гончарука, з четверга, також відповідно до заявки, будуть проходити мирні збори громадян, організовані "Нашою Україною", біля Секретаріату президента. Акція проходитиме в четвер і п"ятницю з 9 до 18 години.

Гончарук також повідомив, що на 31 березня столична організація "Батьківщина" заявила про організацію суспільних заходів на підтримку демократії в Україні. Основна частина акції буде проводитися на Майдані Незалежності. Захід почнеться о 17 годині.

У цей же час паралельно почнуться акції на Європейській і Софійській площах, де представники "Батьківщини" влаштують депутатські прийоми. До участі в акції заявлені 20 тис. осіб.

Крім того, за словами Гончарука, 31 березня міська організація політичної партії "Уперед, Україна!" представлятиме "Народну самооборону" як свого політичного партнера.

Заходи пройдуть на Майдані Незалежності, Контрактовій площі, Софійській площі і парку Шевченка з 11 до 22 годин. Кількість учасників не заявлена, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «"Регіони" теж зібралися на Майдан у суботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути