Ексклюзиви
вівторок, 29 січня 2008 14:48

"Регіони" просять Ющенка не втягувати ПР у його розбірки з Тимошенко

Нардеп парламентської фракції ПР Нестор Шуфрич вітає вимогу Президента Віктора Ющенка звільнити голову Ощадбанку. Проте, просить керівника держави не прикривати при цьому Партією регіонів свої "розборки" з прем`єр-міністром Юлією Тимошенко.

"Добре, що Ющенко вирішив виконати вимогу опозиційного Кабміну, який на недавньому засіданні ухвалив рішення вимагати відставки керівника Ощадбанку", - наводить слова Шуфрича прес-служба Партії регіонів.

"Але при цьому хай Ющенко набереться сміливості і не називає абсурдні, надумані, заяложені шаблони" - йдеться про звинувачення ПР і керівництво Ощадбанку в причетності банку до фінансування виборчої кампанії регіоналів.

Шуфрич додав, що "їх ще як мінімум треба довести в суді, а доти можна запитати у секретаря РНБОУ Раїси Богатирьової, яка була N2 у списку Партії регіонів, і не може не знати про джерела фінансування виборчої кампанії Партії регіонів".

На думку нардепа, "Ющенку слід говорити правду і назвати реальну причину свого рішення. А саме те, що він хоче зняти лояльного до Тимошенко керівника Ощадбанку, швидше за все, для того, щоб зірвати і без того складні виплати вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР, щоб таким чином спробувати знизити популярність Тимошенко, яка росте за рахунок поглинання рейтингу Ющенка".

Якщо Президент "хоче остаточно посваритися і "розібратися" з Тимошенко, це їхня справа, але хай він не прикривається при цьому Партією регіонів і проводить внутрішні розборки без нас", - підсумував Шуфрич, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" просять Ющенка не втягувати ПР у його розбірки з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути