середа, 12 вересня 2007 09:05

"Регіони" погрожують Ющенку імпічментом

Партії регіонів готова почати процедуру імпічменту, якщо президент України Віктор Ющенко відмовиться призначити дату референдуму про статус російської мови, позаблоковий статус України і призначення голів регіонів шляхом прямого голосування, заявив депутат Верховної ради V скликання, заступник голови фракції Партії регіонів Василь Кисельов.

"Наші вимоги - питання, які ми хочемо винести на референдум, - абсолютно законні. Ми зберемо таку кількість підписів (на підтримку проведення референдуму), щоб у президента не було можливості не виконати свій конституційний обов`язок. Якщо ж він (президент), як і раніше, відмовиться призначити дату референдуму, нам не залишиться нічого іншого, як почати процедуру імпічменту. Іншого виходу у нас не буде", - сказав Кисельов у вівторок на прес-конференції в Сімферополі.

"Якщо нам вдасться зібрати 8-9 мільйонів підписів - а це 25% виборців України, президентові буде нікуди діватися", - вважає парламентарій.

Партія регіонів 7 вересня почала збір підписів на підтримку проведення референдуму, на який планується винести питання про державний статус російської мови, позаблоковий статус України і призначення голів районних і обласних адміністрацій шляхом прямого голосування, повідомляє РІА Новости.


Зараз ви читаєте новину «"Регіони" погрожують Ющенку імпічментом ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути