Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2008 10:36

"Регіони" погрожують Яценюку відставкою

Фракція Партії регіонів вимагає відкликати лист керівників України до генерального секретаря НАТО секретареві НАТО Яаапу де Хооп Схефферу стосовно приєднання України до Плану дій щодо членства (ПДЧ) в НАТО.

Про це заявив депутат фракції Василь Кисельов, виступаючи з трибуни Верховної Ради в п"ятницю.

"Просимо відкликати лист, який підписали Президент України, прем"єр-міністр і голова Верховної Ради", - сказав він.

Представник Партії регіонів Нестір Шуфрич у своєму виступі висловив обурення тим, що про цей лист співгромадяни дізналися не з офіційних повідомлень, а від американського сенатора Річарда Лугара, що приїхав до України.

Шуфрич також заявив, що голова Верховної Ради Арсеній Яценюк перевищив свої повноваження, підписавши цей лист, і призвав спікера відкликати свій підпис. Інакше опозиція добиватиметься відставки спікера.

15 січня президент України Віктор Ющенко, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко та голова Верховної Ради Арсеній Яценюк направили звернення генеральному секретареві НАТО Яаапу де Хооп Схефферу стосовно приєднання до Плану дій щодо членства в НАТО (ПДЧ) на саміті в Бухаресті (Румунія). Саміт НАТО відбудеться 2-4 квітня, повідомляє Интерфакс.
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" погрожують Яценюку відставкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути