Ексклюзиви
понеділок, 14 травня 2007 14:35

"Регіони" підуть на вибори під гаслом "Вся влада радам!"

Партія Регіонів підтримує ініціативу спікера Олександра Мороза по швидкому завершенню другого етапу конституційної реформи в Україні, яка передбачає ще більше обмеження повноважень інституту президента - передачу частині функцій від губернаторів до місцевих рад.

"Ми і раніше були упевнені, що гасло "Вся влада радам" повинен бути знову узятий на озброєння всіма політиками. Коли Партія Регіонів піде на вибори, якщо такі дострокові вибори відбудуться, то нашим гаслом буде гасло "Вся влада місцевим радам!" - заявив сьогодні в Києві заступник голови фракції Партії Регіонів депутат Василь Кисельов.

Разом з тим, він повідомив, що Партія Регіонів як і раніше виступає за одночасне проведення дострокових виборів як парламенту, так і президента.

"Президент сьогодні втратив рейтинг порівняно з тим рейтингом, який мав 2 року тому, сьогодні він має менше 10%, тобто, рейтинг впав в 5 разів, тому президент теж повинен пройти "чистилище" виборами", - заявив Кисельов.

Проте, Кисельову важко відповісти, чи наполягає Партія Регіонів на такій позиції під час переговорів з "помаранчевою" опозицією.

"На даному етапі я не знаю, чи піднімалося це питання в ході обговорення робочої групи", - сказав представник Партії Регіонів, передає Новий регіон.
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" підуть на вибори під гаслом "Вся влада радам!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути