Ексклюзиви
середа, 12 листопада 2008 14:02

"Регіони" підтримають ініціативу Литвина

Партія регіонів має намір підтримати ініціативу Блоку Володимира Литвина про те, щоб прибрати з антикризового закону поправку про збільшення зарплат не більше, ніж на відсоток росту інфляції.

Про це Єфремов заявив на брифінгу в середу після результативного голосування зі зняття Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради.

"Ми підтримаємо Блок Литвина в плані, щоб ця поправка була прибрана з закону", - сказав депутат, нагадавши, що Партія регіонів не голосувала за зазначений закон.

На питання, чи можна вважати, що в парламенті сформована нова більшість з огляду на голосування за відставку Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради, Єфремов відповів негативно.

"Це не можна вважати тимчасовою більшістю. Це тимчасова конфігурації, що склалася при голосуванні по одному питанню", - сказав депутат.

"Щоб сформувати більшість у Верховній Раді, необхідно прийняти рішення відповідних фракцій. Якщо ці рішення будуть прийняті, якщо така конфігурація складеться, ви це одразу побачите", - додав він.

На питання, яким чином буде проходити голосування за обрання нового голови Верховної Ради, Єфремов сказав: "Процедура буде визначатися в залежності від того, як депутати визначать потрібним це зробити".

"Якщо депутати вважатимуть за потрібне проводити процедуру голосування бюлетенями, то треба повернутися до цієї процедури", - додав він.

Крім того, Єфремов заявив, що "питання недовіри уряду сьогодні не стоїть". "Партія регіонів вважає, що уряд, який довів країну до такого стану, повинен до кінця показати своє обличчя", - пояснив він.

"Ми місяця три не будемо порушувати питання про висловлення недовіри уряду, якщо не станеться якась надзвичайна ситуація", - зазначив Єфремов.

"Ми хотіли б переконатися, або він (уряд) остаточно не в змозі керувати державою, або якщо він впорається зі станом економіки, ми б його з цим привітали", - додав депутат, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" підтримають ініціативу Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути