Ексклюзиви
середа, 23 травня 2007 08:38

"Регіони": Переговорний процес на межі зриву

У Партії регіонів вважають, що переговорний процес по виходу із кризи знаходиться під загрозою зриву з вини опозиції. Про це йдеться в заяві прес-служби партії.

"Прес-служба Партії регіонів уповноважена заявити про те, що відношення опозиції до участі в переговорному процесі і її заяви про свою "останню" участь в робочій групі є нічим іншим як відходом від відповідальності і звичайною лінню", - мовиться в заяві.

Автори документа підкреслюють, що "у свою чергу члени робочої групи від Партії регіонів заявляють, що відпрацьовані три базові блоки: перший - законні рамки проведення дострокових виборів, другий - прозорість виборного процесу, третій - захист результатів виборів".

Також в заяві наголошується, що всі три блоки вже мають законопроектне наповнення.

"Не дивлячись на це, переговорний процес під загрозою зриву, що свідчить про нездатність представників опозиції думати про народне благо, доводити все до кінця і стабілізувати обстановку в своїй країні", - вважають в Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Переговорний процес на межі зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути