понеділок, 03 березня 2008 12:34

"Регіони" передумали щодо НАТО - Кириленко

Фракція Партії регіонів змінив свою точку зору стосовно НАТО після з"їзду депутатів в Сєверодонецьку. Про це повідомив журналістам після зустрічі з Арсенієм Яценюком голова фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко.

За його словами, фракція ПР відмовилася від попередньо узгодженої установи щодо НАТО, згідно з якою рішення про вступ до НАТО мала б приймати ВР перед відповідним загальнонародним референдумом.

Однак, за його словами, ПР змінила свої позиції і тепер вимагає щоб з проекту постанови ВР виключили слова про затвердження вступу України до НАТО, а також вони вимагають щоб референдум стосовно НАТО проводився з будь якого приводу який стосується співпраці України з цією організацією.

Водночас він запевнив журналістів, що НУ-НС готовий до сьогоднішнього вечора розглянути будь які варіанти стосовно постанови НАТО, якщо вони будуть запропоновані опозицією зокрема ПР.

Також, говорячи про завтрашнє пленарне засідання, .Кириленко заявив, що було б доцільно, щоб завтра виступив Президент зі своїм послання до ВР. Також він заявив, що НУНС готовий внести зміни до регламенту ВР з метою надати більше важелів впливу опозиції у ВР, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" передумали щодо НАТО - Кириленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути