Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2007 08:17

"Регіони": Луценко у Донецьку готує провокації

Керівник виборчої кампанії Партії регіонів у Донецькій області, голова обласної ради Анатолій Близнюк переконаний, що у блоку "Наша Україна - Народна самооборона" "завдання одне - спровокувати в Донецькій області нестабільність"...

Про це Близнюк заявив учора на прес-конференції в Донецьку.

"У них завдання одне - спровокувати в Донецькій області нестабільність... показати людям і знайти будь-які варіанти", - сказав він.

Близнюк повідомив журналістам, що "на сьогоднішній день "Народна самооборона" Луценка зробила заявку на проведення заходу в "Юності" (палац молоді "Юність" в Донецьку)". "І мені дзвонять і говорять: а як, що там? Я говорю: чуєте, хлопці, вони хочуть того ж! Вони хочуть повторення 31 жовтня, вони хочуть провокації, вони йдуть на це! І навколо говорять - ми працюватимемо на площах, збиратимемо багато людей, а в Донецьку - давайте знову "Юність", - сказав Близнюк.

"По-перше, палац "Юність" - це не наша власність, це власність Міністерства освіти, тому ми не маємо права приймати рішення, впускати чи не впускати, - пояснив керівник виборчого штабу Партії регіонів. - По-друге, вони це роблять для того, щоб спровокувати ситуацію, яка була 31 жовтня "славнозвісна". (31 жовтня 2003 року в Донецьку в палаці молоді "Юність" агресивно налаштованими групами людей з антиющенківськими гаслами був зірваний з`їзд "Нашої України").

Близнюк також переконаний, що у НУ-НС "немає варіантів перемагати в Донецькій області". "Я впевнений у тому, що у них немає варіантів перемагати в Донецькій області. У них є один-єдиний варіант - провокувати всякі дії, які будуть направлені на зрив виборів, ділити на захід і схід", - емоційно вказав Близнюк, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Луценко у Донецьку готує провокації ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути