Ексклюзиви
неділя, 17 лютого 2008 14:20

"Регіонали" не вірять обіцянкам Ющенку про бази НАТО

Вірити обіцянкам президента Віктора Ющенка, що в Україні не буде військових баз НАТО, не варто. Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко в інтерв"ю "Ера-fm".

"Його укази абсолютно нічого в цій частині не вартують по одній простий причині - вступ в НАТО. Після цього з ним вже ніхто розмовляти і не питатиме його згоди не буде, як це було із зобов"язаннями НАТО по нерозширенню НАТО після припинення дії Варшавського договору", - переконаний політик.

"Ми повинні розуміти, що, віддавши свій суверенітет, ми погоджуємося з тим, що на нашій території управлятимуть абсолютно інші люди. Тому розповіді Ющенка в цьому плані просто смішні", - відзначив парламентарій.

Нагадаємо, раніше президент Віктор Ющенко заявив, що Україна готова законодавчо закріпити заборону на розміщення військових баз НАТО на своїй території, повідомляє Ліга онлайн.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не вірять обіцянкам Ющенку про бази НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути