Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2007 15:11

"Регіонал" повернув картку Яценюку і пояснив, чому її відібрав

Народний депутат від фракції Партії регіонів Владислав Лук"янов вважає, що для проведення повторного голосування за затвердженням прем`єр-міністра України необхідне повторне подання Президента.

Таку думку Лук"янов висловив сьогодні у Верховній Раді.

"Відповідно до Регламенту Верховної Ради, повторне голосування з питання, що не пройшло голосування, необхідна повторна процедура його підготовки до розгляду в парламенті", - сказав він.

Представник Партії регіонів підкреслив, що він наполягатиме на повторному проведенні процедури по висуненню кандидатури на посаду прем`єр-міністра.

"Я особисто наполягатиму на тому, щоб Ющенко повторно вніс до парламенту подання на Юлію Володимирівну Тимошенко", - уточнив він.

Лук"янов також повідомив, що повернув голові ВР Арсенію Яценюку картку для голосування.

За його словами, він відняв картку в Яценюка за порушення Регламенту парламенту, яке полягало в проведенні повторного голосування по кандидатурі прем`єр-міністра.

"Він (Яценюк) порушив Регламент, поставив на голосування питання, яке було проголосоване, але рішення по якому не було прийняте", - пояснив народний депутат.

Верховна Рада не підтримала кандидатуру Тимошенко на посаду прем`єра – "за" проголосували 225 депутатів.

Депутати фракції від НУ-НС Юрій Луценко і Давид Жванія повідомили журналістам, що після першого голосування за кандидатуру прем`єр-міністра депутати Партії регіонів забрали в Яценюка картку для голосування, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" повернув картку Яценюку і пояснив, чому її відібрав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути