Ексклюзиви
неділя, 25 травня 2008 14:08

"Регіонали" заявляють, що люди Литвина купують голоси у виборців

У Партії регіонів заявляють, що на більшості виборчих дільниць у Солом"яському районі відбувається контроль над голосуванням.

Про це заявив керівник штабу Київського відділення Партії регіонів Сергій Баранов-Мохорт із посиланням на спостерігачів, повідомляє прес-служба партії.

"Біля входу до дільниць, поряд з людьми, які офіційно збирають дані для екзит-полів, стоять люди, що відволікають увагу питаннями на кшталт "чи любите ви ходити на вибори?". У руках вони тримають нібито анкети, з відривними "талончиками", - сказав він.

За словами Баранова-Мохорта, перед входом до дільниць деякі виборці підходять до цих людей, одержують відривний "талончик", на який ставиться мітка, заходять на дільницю, після виходу з дільниці цей "талончик" "здають".

"Припускається, що після цього вони одержують винагороду", - сказав він.

Як стверджують спостерігачі від Партії регіонів, ті люди, які нібито контролюють хід голосування, протягом усієї кампанії працювали на штаб Віктора Пилипишина, кандидата від Блоку Литвина.

Спостерігачі від Партії регіонів цю інформацію повідомили правоохоронним органам, однак реакції поки немає.

"Узагалі, на цих виборах є дві вкрай негативні тенденції. З одного боку, комісії, контрольовані БЮТ, масово порушують виборче законодавство, наприклад на дільницях N95, 96, 97 у Дніпровському районі відсутні портрети і біографія кандидата в мери Києва Василя Горбаля", - сказав Баранов-Мохорт.

Також, за його словами, у Подільському районі на дільниці N130 мав місце винос бюлетенів за межі виборчої дільниці.

Спостерігачі від Партії регіонів затримали людину, яка виносила бюлетені. Він був переданий правоохоронним органам, однак, "підопічні кандидата в депутати Київради Юрія Луценка, не квапляться давати хід цій справі".

Як відомо, БЮТ заявляв про "масову скупку голосів" Блоком Литвина за допомогою подібної схеми з відривними талонами. Водночас у Блоці Литвина відкидали цю інформацію, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" заявляють, що люди Литвина купують голоси у виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути