понеділок, 03 вересня 2007 17:36

"Регіонали" не підтримали Мороза щодо змін до Конституції

Депутати Верховної Ради V скликання на засіданні у вівторок розглянуть лише питання скасування недоторканості та пільг високопосадовців.

Про це сказала координатор більшості Раїса Богатирьова журналістам після засідання ради коаліції в понеділок, коментуючи наміри спікера ВР V скликання Олександра Мороза розглянути зміни до Конституції в частині реформи місцевого самоврядування.

"Завтра ми розглядатимемо лише ці два питання", - сказала вона.

За її словами, над остаточним формулюванням питань працює робоча група з представників фракцій більшості, і в понеділок заплановано зібрати 50 підписів депутатів під ними.

"У нас є домовленість, наші депутати знають, про що йдеться, тому я думаю, що до завтра ми все вирішимо", - сказала вона.

Богатирьова також додала, що оскільки опозиція досі не відповіла на пропозицію щодо своєї присутності в парламенті, то "очевидно, що вони бояться знімати депутатську і президентську недоторканість".

"Тому вони забилися в куток і не відповідають, очевидно, вони не прийдуть", - додала Богатирьова, передає Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не підтримали Мороза щодо змін до Конституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути