Ексклюзиви
субота, 29 вересня 2007 15:03

"Регіонали" й БЮТ розбирають сцени

На Майдані Незалежності в Києві продовжується демонтаж сцени, на якій у п"ятницю пройшов концерт і мітинг Партії регіонів.

На Майдані стоїть раніше встановлений Партією регіонів брезентовий намет військового зразка. Також тут продовжують залишатися близько 20 синіх агітаційних наметів, у яких немає людей і ніяких предметів агітації.

Крім того, на краю площі знаходяться 4 агітаційні намети жовтого кольору громадянської партії "Пора", виключеної з передвиборних перегонів. У наметах знаходяться активісти "Пори". Територія навколо наметів обгороджена мотузкою.

На Софійській площі, яка протягом тижня була заповнена агітаційними наметами Блоку Юлії Тимошенко і де була встановлена сцена для передвиборних акцій, у суботу намети прибрані, завершується демонтаж сцени.

За словами зайнятих демонтажом працівників, їм невідомо, чи буде сцена змонтована знову в післявиборну ніч.

Як відомо, у суботу, 29 вересня, заборонена передвиборна агітація.

Раніше представники Партії регіонів неодноразово заявляли, що будуть на Майдані в ніч підрахунку голосів і мають намір стояти до перемоги, захищаючи результати голосування, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" й БЮТ розбирають сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути