Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2007 16:33

"Представник Секретаріату" вимагав гроші за високі посади у Києві

У Чернівецькій області правоохоронці розшукують афериста, який представлявся заступником начальника управління організаційно-кадрового забезпечення Секретаріату Президента України та обіцяв місцевим чиновникам за грошову винагороду високі посади у Києві.

Як повідомили у Центрі громадських зв"язків УМВС України у Чернівецькій області, цей громадянин, "зловживаючи довірою службових осіб органів місцевого самоврядування Чернівецької області, отримав гроші та матеріальні блага у вигляді надання послуг туристичного і розважального характеру, чим завдав матеріальні та моральні збитки особам органів місцевого самоврядування Буковини".

Як повідомляють чернівецькі ЗМІ, даного громадянина уже затримували після того, як він "вийшов з пропозиціями на одного із заступників голови Чернівецької ОДА". Однак після затримання згаданий громадянин "дивним чином зник із місцевого слідчого ізолятора", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Представник Секретаріату" вимагав гроші за високі посади у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути