Ексклюзиви
четвер, 03 липня 2008 08:34

"Позбавити Жванію українського громадянства може лише Ющенко"

Позбавити когось українського громадянства може тільки одна людина в Україні – це Президент, і те, для цього має бути тільки одна підстава – отримання громадянства іншої держави.

Про це повідомив народний депутат від НУ-НС член депутатської групи "Народна Самооборона" Володимир Ар"єв, коментуючи вчорашнє рішення Апеляційного суду міста Києва, згідно з яким Давида Жванію позбавили громадянства України.

"Я думаю, Президент не піде на незаконні дії, оскільки у Жванії, скільки мені відомо, немає іншого громадянства", - зазначив народний депутат.

"Рішення суду ще нічого не означає, воно досить обережне, оскільки судді розуміють, що до чого, і що відбувається насправді", - підкреслив Ар"єв.

Він також відзначив, що якби й були порушення під час оформлення громадянства Жванії, то у кожного порушення є термін давності.

"Не мають терміну давності тільки ті злочини, які передбачають довічне ув"язнення", - зазначив парламентарій, додавши, що "з юридичної точки зору все вже давно минуло, а єдина мета - політично розібратися із Жванією".

.Ар"єв також вважає, що те, що відбувається зараз навколо Жванії - це досить брудна політична гра, яку затіяло оточення Президента, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Позбавити Жванію українського громадянства може лише Ющенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути