неділя, 06 квітня 2008 13:08

"Пора" висунула Каськіва в мери Києва

Київська міська організація громадянської партії "Пора" висунула кандидатуру голови партії Владислава Каськіва в мери Києва.

Таке рішення прийняли делегати міськорганізації на конференції в неділю.

Перед голосуванням за кандидатуру Каськіва голова міськорганізації, депутат київської міської ради Сергій Рудик сказав, що політрада партії спочатку розглядала два варіанти можливої участі партії у виборах мера Києва.

Один з них - це підтримка єдиної кандидатури в мери Києва, висунутої блоками Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона", а другий висування свого кандидата.

Однак, з огляду на затягування процесу висування єдиного кандидата, політрада "Пори" вирішила, що партії необхідний свій кандидат.

Проголосувавши за кандидатуру Каськіва, міськорганізація вирішила повідомити його про ухвалене рішення, щоб з"ясувати позицію самого Каськіва.

У разі самовідводу Каськіва міськорганізація "Пори" може переглянути своє рішення на другому етапі конференції, що відбудеться 11 квітня.

Крім того, на конференції в неділю "Пора" визначила принципи формування списку кандидатів у депутати Київради від партії.

При цьому сам список буде обговорюватися й затверджуватися також 11 квітня.

Разом з тим "Пора" прийняла принципове рішення самостійно брати участь у виборах Київради, а не блокуватися ні з ким.

Виборча компанія з виборів мера Києва й Київради стартувала 26 березня.

Раніше Верховна Рада призначила позачергові вибори мера Києва й Київради, які повинні відбутися 25 травня.

На вибори Київради в березні 2006 року міськорганізації партії "Реформи й порядок" й "Пори" створили блок Віталія Кличко "Пора - ПРП".

За підсумками виборів блок одержав 14 місць у Київраді, серед яких 1 депутат від "Пори", яким є Рудик, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «"Пора" висунула Каськіва в мери Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути