понеділок, 23 червня 2008 11:01

"Пора" пояснила, чому підтримає Черновецького

Блок Леоніда Черновецького звернувся до Всеукраїнської громадської організації ГК "Пора" з пропозицією підтримати акції протесту з вимогою відставки Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, які представники столичного мера планують провести найближчим часом. Про це заявив член координаційного центру "Пори" Ігор Іванов.

Як повідомили в ГК "Пора", Іванов відзначив, що мова йшла про вуличні акції, мета яких - відставка Луценка. "Ми підтримуємо вимогу про відставку Міністра внутрішніх справ не через бійку зі столичним мером, а через те, що, перебуваючи на посаді Міністра внутрішніх справ, замість проведення реформи правоохоронних органів, він сприяє розвитку корупції в МВС і використовує адміністративний ресурс для досягнення власних цілей, прикриваючись при цьому голим популізмом", - пояснив активіст.

За його словами, Луценко "дискредитував себе як колишній польовий командир під час помаранчевої революції". Разом з тим, Іванов сказав, що на сьогоднішній день рішення про проведення сумісних акцій із цього приводу з ким-небудь ще не ухвалене.

Нагадаємо, 18 січня 2008 року після засідання РНБО між Луценком і Черновецьким сталася бійка, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Пора" пояснила, чому підтримає Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути