Ексклюзиви
понеділок, 14 квітня 2008 08:18

"Пора" оприлюднила першу п"ятірку списку у Київраду

Київська міська організація громадянської партії "Пора" включила до першої п"ятірки списку кандидатів у депутати Київської міської ради Сергія Рудика, Олександра Черпицького, Сергія Верка, Ігоря Карплюка й Олега Гарягу.

Таке рішення прийняли делегати конференції міськорганізації "Пори".

Рудик - депутат Київради й голова міськорганізації, Черпицький - депутат Голосіївської райради, Верко - депутат Оболонської райради, Карплюк - директор Головного науково-дослідного й проектного інституту землевпорядження Державного комітету із земельних ресурсів, Гаряга - депутат Шевченківської райради.

Загалом список кандидатів від "Пори" нараховує 52 чоловік.

Виступаючи перед делегатами, Рудик заявив, що бере на себе відповідальність за результати виборчої кампанії й готовий скласти із себе повноваження голови міськорганізації, якщо "Пора" не подолає 3% бар"єр і не буде представлена в Київраді.

Також Рудик зачитав лист лідера "Пори" Владислава Каськіва, у якому той подякував міськорганізації за висування його кандидатури в мери Києва.

У цьому листі Каськів також зазначив, що не виключає для себе можливість балотуватися в мери Києва, однак усе ще сподівається на висування єдиного кандидата від демократичної коаліції.

У зв"язку із цим він залишив за собою право не приймати остаточне рішення до 14 квітня - моменту завершення подачі в Київську міську територіальну виборчу комісію документів - із проханням видати йому передплатні листи.

Після оприлюднення цього листа делегати конференції вирішили, що з розумінням поставляться до будь-якої позиції Каськіва й, якщо він не братиме участь у виборах мера, то іншого кандидата "Пора" висувати не буде, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Пора" оприлюднила першу п"ятірку списку у Київраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути