Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2007 14:16

"Помаранчеві і біло-сині не бажають домовлятися"

Експерти Агентства моделювання ситуацій вважають, що майбутнє України визначить здатність переможців виборів Верховної Ради досягти політичного компромісу.

"Вони (політики) мають унікальний шанс заснувати нову політичну традицію - після виборів потиснути один одному руки й разом, хто у владі, а хто в опозиції, працювати на країну. Від того, чи скористаються вони цим шансом, залежить майбутнє України як держави", - вважає директор АМС Віталій Бала.

Поки ж, на його думку, політики не прагнуть домовитися, але ще мають шанс зробити це.

"На сьогодні, як ми бачимо, заяви окремих представників Партії регіонів про можливе неприйняття присяги, а також нелогічні пропозиції Юлії Тимошенко посад у виконавчій владі представникам опозиції, свідчать про небажання політиків домовлятися", - сказав експерт.

На думку Бали, визначальною датою подальшого політичного розвитку країни стане день офіційного оголошення результатів виборів Ради.

"У день офіційного оголошення результатів голосування, якщо говорити образно, запрацюють "годинники політичного компромісу". Українські політики покажуть усьому світу, здатні вони чи ні домовитися заради майбутньої нашої держави", - додав він пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Помаранчеві і біло-сині не бажають домовлятися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути