Ексклюзиви
вівторок, 14 жовтня 2008 09:32

"Поки Президентом буде Ющенко, рейтинг комуністів ростиме" - Цибенко

Поки Президентом України буде Віктор Ющенко, рейтинг комуністів лише підніматиметься. Так вважає народний депутат, заступник глави фракції Комуністичної партії України (КПУ) Петро Цибенко.

Як повідомляє прес-служба КПУ, депутат відзначив, що нинішній Указ про вибори до парламенту свідчить лише про те, що Презиент Ющенко прагне включити всі можливі механізми для підняття свого іміджу перед черговими президентськими виборами.

"Я не виключаю, що Президент втягнувся у все це саме для того, щоб вибори до парламенту не відбулися. Щоб потім потихеньку, в режимі імператора, керувати Україною аж до президентських виборів", - підкреслив нардеп.

Відповідаючи на питання про те, коли в Україні настане спокій, депутат-комуніст заявив: "Я висловлю свою позицію, але в цьому повністю переконаний. Все це нормалізується лише тоді, коли ми приберемо з системи управління державою інститут Президента.

Незалежно від того, хто конкретно обіймає цю посаду". Крім того, він додав: "Інститут Президента в Україні себе абсолютно не виправдав. Він вносить напругу в життя країни. А тому в ньому немає анінайменшої потреби".

Нагадаємо, раніше Президент Ющенко підписав Указ "Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України VI скликання і призначення позачергових виборів" N911/2008. Згідно з документом, вибори відбудуться 7 грудня 2008 року, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Поки Президентом буде Ющенко, рейтинг комуністів ростиме" - Цибенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути