Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 14:19

"Після ухвалення нової Конституції будуть ініційовані дострокові президентські вибори"

Лідер блоку Литвина Володимир Литвин не виключає, що після ухвалення нової Конституції будуть ініційовані дострокові президентські вибори. Таку думку Литвин висловив в інтерв"ю журналістам сьогодні.

За словами Литвина, хоча Конституція і потребує уточнень, він прогнозує, що всі зміни ініціюються з метою "підтягування норм під власне бачення власного місця".

"А якщо це зробити, то, на моє переконання, не потрібно чекати 2010 року, потрібно заблокувати можливість для інших кандидатів розбігтися, необхідно сфокусувати організаційні, медійні і інші ресурси, і просто забезпечити відповідний штурм. Логіка приводить саме до такого виводу", - сказав Литвин.

В той же час, він не виключив, що дострокові вибори можуть спровокувати і загострення стосунків між президентом і прем"єром.

"Нічого не можна виключати", - сказав Литвин.

В той же час, Литвин не відповів на питання, чи братиме він участь в президентських виборах. "Ви знаєте, я приймаю пігулки від головного болю тоді, коли болить голова, тому я вважаю, що проблеми потрібно вирішувати по мірі їх наближення. У мене на сьогоднішній день такого головного болю немає", - сказав він, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Після ухвалення нової Конституції будуть ініційовані дострокові президентські вибори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути