Ексклюзиви
середа, 14 листопада 2007 16:22

"НУ-НС і ПР розігрують спільний "цирк"


НУ-НС, ПР, КПУ і Блок Литвина влаштовує і кандидатура Адама Мартинюка на посаду голови робочої групи по підготовці першої сесії Ради, і будь-яка інша. Таку думку в інтерв"ю ForUm висловив народний депутат України V скликання з фракції СПУ Василь Волга.

"Але тут НУ-НС і ПР розігрується такий спільний "цирк" для того, щоб тягнути час, для того, щоб доводити ситуацію до абсурду", - сказав він.

Волга відзначив, що якщо подивитися на історію, яким чином збиралися робочі групи у всіх попередніх парламентах, то кандидатура голови цієї групи ніколи не була "каменем спотикання".

"Насправді, це ні що інше, як загальна гра, формальна зачіпка з метою зволікання часу для ведення переговорів і при нагоді провокації Тимошенко на якісь неадекватні ходи. Я думаю, це розуміють не тільки експерти, але і люди, далекі від політики", - підкреслив політик.

За його словами, головне питання, яке зараз обговорюється, - це не кандидатура голови групи, а хто буде прем"єр-міністром України.

"І ось на той момент, коли це питання буде остаточно вирішено і прийняте, тоді припиняться затягування, тоді Олександр Олександрович Мороз перестане психувати і йти із засідання, і закінчаться суперечки щодо кандидатури, яка повинна бути компромісною", - відзначив Волга.

Зараз ви читаєте новину «"НУ-НС і ПР розігрують спільний "цирк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути