Ексклюзиви
середа, 28 листопада 2007 08:44

"Непідписант" з НУ-НС Довгий хворіє, але за кордон не тікав

"Непідписант" з НУ-НС  Довгий хворіє, але за кордон не тікав
Один з "нашоукраїнців", що не підписали угоду про створення демократичної коаліції, народний депутат Станіслав Довгий знаходиться в Україні. Інформацію про те, що він перебуває на лікуванні за кордоном, спростував "Главреду" його син - секретар Київради Олесь Довгий.

"Я повністю спростовую інформацію про те, що він за кордоном. Батько, не дивлячись на свою хворобу, спеціально приїхав сюди, щоб прийняти присягу і участь в роботі Верховної Ради. Інформація про його відсутність і нібито перебуванні за кордоном - не що інше, як дешева провокація його колег з фракції, які шляхом публічних провокацій хочуть схилити його до якихось дій", - сказав Олесь Довгий.

"Я не знаю, чи підписав він угоду, тому що ще не бачив його сьогодні (27 листопада). Я знаю тільки, що він працює спільно з керівництвом партії, з Президентом, погоджуючи свою позицію, і роблячи все для команди Президента", - додав він.


За матеріалами: Главред.
Зараз ви читаєте новину «"Непідписант" з НУ-НС Довгий хворіє, але за кордон не тікав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути