Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 12:24

"Недовіру Тимошенко висловлять у середині осені"

Лідер СПУ Олександр Мороз вважає, що в середині осені уряду Тимошенко буде виcловлено недовіру.

Таку думку Мороз висловив в ефірі радіо "Ера", передає в п"ятницю прес-служба партії.

На його думку, скоріше за все, у середині осені буде висловлена недовіра уряду Юлії Тимошенко. І це стане стартом дострокових парламентських виборів, що відбудуться наприкінці зими - лютий, можливо, березень.

"Усі знають, що я ніколи не був прихильником дострокових виборів, і я вважаю, що люди повинні мати можливість "протверезіти", і самі оцінити ту владу, яку обрали - по її справам", - сказав він.

Мороз підтвердив, що у випадку дострокових виборів СПУ пройде в парламент, оскільки зараз ведеться серйозна робота з партійного реформування, приходять нові авторитетні люди - особливо на регіональному рівні.

За словами глави Соцпартії, виходом з нинішньої кризової ситуації може стать або переформатування коаліції в парламенті або дострокові вибори - "підстави для цього є в Конституції, і президент може ними скористатися".

Сьогодні коаліції не існує - це очевидно, як очевидна відсутність зв"язку між парламентською коаліцією і Кабміном, - упевнений лідер соціалістів.

Мороз не виключив і варіанта переформатування коаліції, однак вважає його малоймовірним, тому що це невигідно основним політичним силам, представленим у ВР, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Недовіру Тимошенко висловлять у середині осені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути