понеділок, 11 червня 2007 17:25

"Наша Україна" вже називає першу пятірку свого блоку

Минулого тижня "Наша Україна", "Народна самооборона" та "Рух-Українська правиця" узгодили документ про створення виборчого блоку. Заступник голови "Нашої України" Ігор Кріль, 46 років, розповів "ГПУ" про домовленості детальніше.

Хто може увійти в першу п"ятірку блоку?
- Я думаю, що має бути Кириленко, Луценко, Гриценко. Я би поставив Балогу. Він позитивно впливає на політичні процеси. Люди, які розбираються в політиці, розуміють, що політичні кроки цієї людини сильної волі призвели до того, що ми зараз можемо говорити і про консолідацію блоку, і "Нашої України". Крім того, хто би ще міг бути? Ну, якусь жінку, кажуть, треба. Це було би добре, але я би не шукав тут чогось не природного. Бо якщо лише придумати якусь жінку, щоб вона просто була - це неправильно. А якщо вона є - її треба включати в п"ятірку.

Чи може такою стати Людмила Супрун? Це ж помітна жінка.
- Вона хоче бути помітною. Не знаю наскільки вона є сильною електорально, але те, що вона хоче бути помітною і надзвичайно активна в цьому - це відчувається.

"Газета по-українськи"
Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" вже називає першу пятірку свого блоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути