понеділок, 26 травня 2008 15:23

"Муркітлива риторика Черновецького принесла йому перемогу"

Політолог Дмитро Видрін назвав три причини перемоги Леоніда Черновецького на київських виборах, коментуючи попередні дані тервиборчкому.

"У Києві переміг в черговий раз марксизм. Кияни проголосували, напевно, шлунком, тому що, коли в Києві зарплати будуть такими, як в Берліні і Парижі, можливо, кияни голосуватимуть серцем, а потім і розумом. Це перша причина. Друга причина - філологічна - усипляюча і муркітлива риторика Черновецького", - сказав Видрін, якого цитує ЛІгабізнесІнформ.

Третьою причиною Видрін назвав відсутність єдиного кандидата від демократичних сил на виборах Київського міського голови. При цьому він відзначив, що "українські демократи об"єднуються після розстрілу", маючи на увазі той факт, що відразу після оголошення результатів екзит-полів почалися переговори між політичними силами БЮТ і Блоку Віталія Клічка.

Крім того, Видрін відзначив, що Черновецький в своїй політиці зробив спільниками тих громадян, які отримують від нього матеріальну допомогу і продовольчі пайки.

"Він узяв у спільники 200-300 тисяч киян, створивши тим самим якесь акціонерне товариство з витрати київських ресурсів. Він ділиться з бабусями, які і складають його вірний електорат і є міноритаріямі його акціонерного товариства", - додав Видрін, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «"Муркітлива риторика Черновецького принесла йому перемогу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути