Ексклюзиви
понеділок, 14 липня 2008 08:21

"КПУ і Литвин не хочуть тягати каштани з вогню для Януковича з Ющенком"

"КПУ і Литвин не хочуть тягати каштани з вогню для Януковича з Ющенком"
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко запевняє, що не знала наперед результатів голосування в парламенті за свою відставку.

На цьому вона наголосила в інтерв"ю телеканалу ICTV в неділю ввечері.

"До останньої хвилини, поки не висвітилися результати на табло, ніхто точно не знав, буде відставка уряду чи ні", - зазначила вона .

Тимошенко вкотре підкреслила, що для неї принципово було саме за ініціативою БЮТ поставити це питання до порядку денного, щоб з`ясувати, чи є в парламенті кворум довіри до уряду.

"Якщо дійсно в уряду немає підтримки в парламенті і є голоси за відставку, то це треба знати. Тому що при зміні до Конституції, яка відбулася в 2004 році, без підтримки парламенту уряду працювати неможливо", - зауважила прем"єр-міністр.

Відмову голосувати за її відставку фракції КПУ та Блоку Литвина Тимошенко пояснила їхнім небажанням підтримувати створення коаліції між НУ-НС та Партією регіонів.

"Уряд намагаються відправити у відставку, щоб створити нову коаліцію на базі Партії регіонів і НУ-НС. Саме так і трактується відставка уряду", - переконана Тимошенко.

"Я гадаю, що і комуністи, і Литвин тягати каштани з вогню для такої новоствореної коаліції абсолютно не збираються. Тому ніхто з них, не проголосувавши за відставку уряду, просто не підтримав створення коаліції Партії регіонів і "Нашої України", тобто Президента і Януковича".

Зараз ви читаєте новину «"КПУ і Литвин не хочуть тягати каштани з вогню для Януковича з Ющенком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути