Ексклюзиви
субота, 04 жовтня 2008 18:38

"Коаліції на трьох не буде" - Яценюк

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк заявляє про неможливість формування правлячої коаліції у форматі "трьох" (БЮТ, НУ-НС і Блок Литвина).

"Коаліції на трьох не буде. І її не може бути з різних причин", - заявив він у прямому ефірі Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії в суботу, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами спікера, головною причиною, яка перешкоджає формуванню коаліції в розширеному складі, є те, що "третій ключовий член цієї коаліції навряд чи розділятиме цінності самої коаліції".

Разом з тим Яценюк висловив переконання в тому, що в ході переговорів по формуванню більшості в парламенті "йшлося не тільки про ціннісні речі".

Яценюк також підтвердив намір створити політичну силу під своїм керівництвом.

"Я не хочу, щоб це був політичний проект у формі акціонерного співтовариства, оскільки у нас в основному голосують за закриті співтовариства", - підкреслив він, кажучи про створення своєї політсили.

Зокрема, він відзначив, що основний орієнтир його політичної сили буде розрахований на "молодих, енергійних і, найголовніше, по духу українців". Разом з тим спікер додав, що його політична сила орієнтуватиметься не тільки на молодь, оскільки "завжди потрібно пам"ятати своє коріння і традиції".

Зараз ви читаєте новину «"Коаліції на трьох не буде" - Яценюк ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути