Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 14:44

"Кабмін використав прецедент, який Президент сам створив" - БЮТ

Секретаріат президента використовує подвійні стандарти при розгляді питань про звільнення голів держадміністрацій. Таку думку висловив нардеп від БЮТ Михайло Поживанов.

"У нас Секретаріат президента дозволив собі звільнити пана Сотникова і відсторонити ще трьох голів районних держадміністрацій, по яких є такі самі роз"яснення Конституційного суду. І при цьому починає сумніватися у дії такої ж норми відносно пана Черновецького", - сказав Поживанов.

На думку нардепа, при звільненні ряду голів держадміністрацій мер Києва Леонід Черновецький "не думав, що ця палиця ударить його іншим кінцем".

Проте Поживанов вважає, що як раніше, так і зараз Президент України не мав і не має права звільняти голів адміністрацій своїм указом. "Я думаю, указом він не має права. Але Кабмін використав прецедент, який Президент сам створив", - сказав нардеп, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Кабмін використав прецедент, який Президент сам створив" - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути