Ексклюзиви
пʼятниця, 30 листопада 2007 16:24

"Існування демкоаліції залежить від блоку Тимошенко"

"Існування демкоаліції залежить від блоку Тимошенко"
"На сьогоднішній день існування демократичної коаліції, на мій погляд, залежить від Блоку Юлії Тимошенко", - про це йдеться у коментарі члена фракції "Наша Україна – Народна Самооборона", одного з 8 екс-непідписантів коаліційної угоди НУ-НС та БЮТ Василя Петьовки, повідомляє прес-служба блоку НУ-НС.

За словами народного депутата, є частина політиків, в тому числі і в Блоці "Наша Україна – Народна Самооборона", на яких Тимошенко має особистий вплив.

Він також переконаний, що саме голосування за кандидатуру Арсенія Яценюка на посаду голови Верховної Ради покаже, наскільки лідерка БЮТ зацікавлена в існуванні демократичної коаліції. "Практично від БЮТ сьогодні залежить, чи буде проголосована ця кандидатура", - переконаний Василь Петьовка.

Нагадаємо, що раніше інший непідписант угоди з БЮТ – Ігор Кріль звинуватив лідерів партій, що входять до блоку НУ-НС, у небажанні створювати єдину пропрезидентську партію, як це передбачено в угоді про створення Блоку.

А згодом ще один член "клубу 8" (ставити підписи під угодою з БЮТ відмовлялися 8 нунсівців) Віктор Тополов заявив у зверненні до соратників по блоку, що вони стоять "за крок до зради", тому мають затиснути свої амбіції та проголосувати за кандидатуру Арсенія Яценюка на посаду спікера ВР. Бо її провал поставить "жирний хрест на новонародженій коаліції".


За матеріалами: УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Існування демкоаліції залежить від блоку Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути