понеділок, 18 лютого 2008 14:50

"Фінансувати нову партію будуть Ахметов, Фірташ і Коломойський"

Директор PR-группы Polittech Тарас Березовець стверджує, що суперечності між президентом і НУНС досягли максимуму. Ні Кириленко, ні "Народна самооборона" на чолі з Луценком не хочуть бути "статистами в грі", і стали на бік Тимошенко.

"Балога давно переконував президента, що йти на вибори з НУНС марно, - сказав "Газеті по-киевськи" Березовець - Фінансувати нове об"єднання будуть, за непідтвердженою інформацією, Ринат Ахметов, Дмитро Фірташ і Ігор Коломойський. Лідерами партії повинні стати Богатирьова, Яценюк (наскільки я знаю, йому пропонували, але він поки не погодився), Єхануров і Балога".

За словами експерта, все робиться з перспективою дострокових виборів президента. "Ющенко вже почав міняти тактику: у Москві, наприклад, відмовився від НАТО, - говорить він. - А найближча мета - відставка уряду Тимошенко. Швидше буде так: всі депутати, контрольовані Балогою, просто напишуть заяви про вихід з коаліції - і її склад не набере необхідних 226. Просто вона припинить існування. Сенс полягає в тому, щоб Тимошенко взагалі з інформаційного поля видавити. Це все ланки одного ланцюга", пише "Газета по-киевськи".

Зараз ви читаєте новину «"Фінансувати нову партію будуть Ахметов, Фірташ і Коломойський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути