вівторок, 06 травня 2008 11:25

"Єдиний центр" стане впливовою пропрезидентською силою через півроку

Про це заявив голова ЄЦ, народний депутат України Ігор Кріль в ефірі Радіо Свобода.

За словами нардепа на сьогоднішній день його не дивує те, що про ЄЦ висловлюються як про "маргіналів".

"Чого ж ви хочете від партії, яка діє лише один місяць, - відзначив він. - Я вам гарантую, що через півроку ми з вами говоритимемо про зовсім іншу силу цієї політичної партії".

"Я не сумніваюся в тому, що, ймовірно, інтерес до цього процесу, який називається "Єдиний центр", є достатньо високим, оскільки є дуже багато людей, які щодня питають себе про те, як житимуть їх діти і онуки, в якій державі вони житимуть? Шукають відповідь на це питання і, очевидно, на сьогодні вони його не знаходять. Той процес, який ми ініціювали 27 березня, той імпульс суспільству, який ми дали, є для них якоюсь надією. Тому такий інтерес є у людей, які дійсно хочуть щось змінити в нашій державі", - заявив Кріль.

"Очевидно, що є зацікавленість, скажімо, іншої категорії людей. Це представники тих політичних партій, які сьогодні десь відчули певну загрозу, тому що з"явився новий політичний процес", - додав він.

За його словами, негативні відгуки про ЄЦ в ЗМІ викликані чинником часу і непоінформованістю виборців. "Інформація ця суперечлива, але ми не хвилюємося, ми спокійно до цього відносимося, оскільки знаємо, що прийде час, і всі зрозуміють, що це за процес", - підкреслив Кріль.

Нагадаємо, що за повідомленням низки українських видань головним ідеологом створення ЄЦ є голова Секретаріату президента України Віктор Балога.

За матеріалом: Цензор.

Зараз ви читаєте новину «"Єдиний центр" стане впливовою пропрезидентською силою через півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути