Ексклюзиви
пʼятниця, 28 березня 2008 09:45

"До нової партії може увійти еліта з "Регіонів"

Створення партії "Єдиний центр" є логічним продовженням процесів, що відбуваються в партії "Народний союз "Наша Україна" (НСНУ), і нова партія буде займатися підготовкою до президентських виборів, вважає член політради партії НСНУ Ігор Жданов.

"Створення даної партії є логічним продовженням процесів, що відбувалися в "Наший Україні", - сказав Ігор Жданов в інтерв"ю агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер, коментуючи створення нової партії.

За словами політика, "ця партія буде позиціонувати себе як проект, що буде намагатися об"єднати дві частини України - Схід і Захід України". За його словами, ця партія спробує "залучити у свої ряди еліту східних регіонів України, можливо, це буде частина еліти, що зараз знаходиться в рядах Партії регіонів".

Він відзначив, що в такий спосіб буде реалізовуватися стратегія для президента просування еліт у південно-східні регіони України.

Відповідаючи на питання про те, чи не може створення партії "Єдиний центр" стати початком кінця партії "Наша Україна", Жданов відзначив, що не ставив би в такий спосіб питання. "Це буде конкуренція з "Наший Україною" за звання найбільшої пропрезидентської партії", - підкреслив Жданов.

"А от хто переможе в цій конкуренції - це ще питання", - відповів член політради, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"До нової партії може увійти еліта з "Регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути