пʼятниця, 08 лютого 2008 15:28

"Для Тимошенко Семенюк - привід, щоб піти у відставку, ляснувши дверима"

Лідер Соціалістичної партії Олександр Мороз припускає, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко подасть у відставку через конфлікт із Президентом Віктором Ющенком, пов"язаний з керівництвом Фонду державного майна, і почне свою президентську передвиборну кампанію.

Про це сказано в повідомленні прес-служби СПУ.

"Але я не виключаю, що ситуація навколо ФДМУ може бути штучно створена й використана Тимошенко як привід, щоб піти, ляснувши дверима, з посади прем"єра й почати президентську кампанію", - сказав Мороз.

Лідер СПУ вважає, що спроба відсторонення голови ФДМУ Валентини Семенюк пов"язана з наміром Кабміну призначити на посаду голови ФДМУ своєї людини, яка би відстоювала інтереси Блоку Юлії Тимошенко.

"У нас Кабмін прагне взяти під контроль основні фінансові й приватизаційні потоки для того, щоб підтримати політичний імідж прем"єра й готувати майданчик для президентських виборів", - уважає Мороз.

Ющенко 7 лютого своїм указом призупинив відсторонення Валентини Семенюк від виконання обов"язків голови Фонду державного майна.

Тимошенко шкодує про призупинення Ющенком відсторонення Семенюк і вважає, що це відкладає проведення прозорої приватизації.

Семенюк прогнозує перерозподіл майна на користь Тимошенко у випадку призначення представника БЮТ головою ФДМУ, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Для Тимошенко Семенюк - привід, щоб піти у відставку, ляснувши дверима"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути