Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2008 09:45

"Депутати з НУ-НС, які підтримали Тимошенко, незабаром повернуться до Ющенка"

Депутати з фракції "Наша Україна - Народна самооборона", які зараз підтримують прем"єр-міністра України Юлію Тимошенко, найближчим часом знову стануть на сторону Президента України Віктора Ющенка.

Таку думку висловив заступник голови блоку НУНС Ігор Кріль в інтерв"ю "Газеті 24".

"Блок єдиний. Я вам більше скажу: пройде ще три місяці, і він стане ще монолітніший. Відбудуться деякі політичні і соціально-економічні події, після яких політики, що поспішили змінити орієнтацію на іншого лідера, переглянуть свої погляди", - сказав Кріль.

За його словами, фракція НУ-НС припиняє вирішення будь-яких кадрових питань до того моменту, поки не будуть проголосовані 12 законопроектів, внесених президентом в Раду як першочергові.

"Коли формувалася коаліція, ми зобов"язалися ухвалити 12 законопроектів, узгоджених БЮТ і НУ-НС ще в жовтні. Тоді була домовленість, що спочатку ми ухвалюємо ці закони, і тільки потім голосуємо за кандидатуру прем"єр-міністра. Президент особисто зняв цю умову. А зараз створюється враження, що частина коаліції взагалі про ці закони забула", - заявив Кріль, пише "Газета 24".

Зараз ви читаєте новину «"Депутати з НУ-НС, які підтримали Тимошенко, незабаром повернуться до Ющенка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути