Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2008 10:20

"Черновецький лише прикидається дурнем, а насправді він дуже розумний бізнесмен" - Куликов

Нардеп від НУ-НС Кирило Куликов переконаний, що заява мера Києва Леоніда Черновецького про можливість набрати його політичною силою не меншого 10% на дострокових парламентських виборах направлена виключно на "спонсорів". Про це він заявив РБК-Україна.

За його словами, серйозно ставитись до такої заяви не можна, оскільки вона спеціально зроблена не для електорату або політикуму, а для потенційних спонсорів. "Таким чином, Черновецький намагається сформувати виборчий список своєї політичної сили з людей, які можуть дати гроші", - відзначив він.

"Ставитися до нього (Черновецького) як до дурня не можна, тому що він грає роль дурня, а насправді він дуже розумний, прагматичний і обачливий бізнесмен", - сказав він.

Він відзначив, що не хоче, щоб збулася обіцянка Черновецького і всі в Україні жили як в Києві. "У нас окупаційно-фашистська влада, яка захопила місто і просто воює зі своїм населенням: у кожному дворі окоп, в кожному дворі намет, дороги перегороджуються і на Київ чекає колосальна техногенна катастрофа", - відзначив він.

Зараз ви читаєте новину «"Черновецький лише прикидається дурнем, а насправді він дуже розумний бізнесмен" - Куликов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути