Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 16:19

"БЮТ чекає доля партії Мороза"

Олександр Третьяков вважає, що відповідальність за ситуацію в країні лежить на Блоці Юлії Тимошенко.

"Якщо сьогодні силами БЮТ і Партії регіонів будуть проголосовані питання, внесені до порядку денного Верховної Ради, то коаліція буде знищена", - відзначив Третьяков.

Депутат прогнозує, що "при фактичному альянсі БЮТ і Партії регіонів "Наша Україна" не зможе навіть вдавати, що всередині коаліції все гаразд".

На думку Третьякова, після спільного голосування БЮТ і Партії регіонів, події можуть розвиватися за двомв сценаріями: "Або "Наша Україна" і БЮТ знов сядуть за стіл переговорів, але вже за участю Блоку Литвина, щоб створити коаліцію.

Другий варіант - дострокові вибори. Адже при розвалі нашої коаліції виникне коаліція між ПР і БЮТ. Фактично БЮТ сьогодні бере приклад з Олександра Мороза, і, цілком ймовірно, що Блок Юлії Тимошенко чекає доля СПУ".

Депутат також відзначив, що політичні сили повинні чітко донести до виборців, що саме БЮТ провокує внутрішньополітичний хаос.

"У постгрузинській ситуації, коли вся Україна повинна об"єднатися перед зовнішньою загрозою, злочинно влаштовувати політичні кризи. БЮТ, як правляча партія, повинна бути зацікавлена в швидкому розгляді держбюджету, а не в ескалації конфліктів", - переконаний депутат.

Третьяков також підкреслив, що "саме на БЮТ зараз лягає відповідальність за розвиток ситуації в країні", повідомляє Главред.

Зараз ви читаєте новину «"БЮТ чекає доля партії Мороза"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути